Kamers

Het sfeervol complex bestaat uit nette ruim opgezette verblijfplaatsen die gebouwd zijn in een bungalowstijl. In totaal zijn er 436 hotelkamers. Er zijn drie typen kamers waaruit je kunt kiezen, te weten de Familiekamer, Familiekamer Voordeel en een 2-persoonskamer.

Familiekamer
Deze kamer is geschikt voor minimaal 2 personen (volwassenen) en maximaal 2 volwassen + 2 kinderen. De kamer is ruim opgezet en wordt gescheiden door een gordijn waarmee een apart slaapgedeelte voor de kinderen wordt gecreëerd, meestal met een stapelbed. De kamer is voorzien van airconditioning, telefoon, satelliettelevisie, kluisje en een koelkast(je). In de badkamer is een douche met toilet en föhn aanwezig. Verder beschikt deze kamer over een balkon of terras met zitje.

Familiekamer Voordeel
De kamer staat gelijk aan de familiekamer, echter is er een beperkt aantal beschikbaar. Deze kamer is geschikt is voor lastminute-reizigers en snelle beslissers.

2-persoonskamer voor alleengebruik
Deze kamer is geschikt voor minimaal 1 persoon (volwassene) en maximaal voor 1 volwassene + 2 kinderen. Deze kamer heeft dezelfde voorzieningen als de familiekamer. Je kunt bij deze kamer gebruik maken van een ‘eenoudervoordeel’.